DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

10. prosince 2016

DIY polštáře s vločkami a vyhlášení vítěze GiveAway

Vlastní výroba dárků k Vánocům je nejlepší a vždycky potěší. Kdybych měla víc času, připravila bych balíčky s pralinkami, kupu domácí kosmetiky nebo každému jeden polšář. Samozřejmě to všechno dělat budu, ale v menším množství...


Třeba jako tenhle. Výroba jednoduchá, jestli si ušijete vlastní polšátř, nechám na vás. Já jsem si koupila pár polštářků v Ikea (jenže problém byl, že jejich velikost byla 65x65 cm, musela jsem je zmenšit). Pak jsem nakoupila bavlnu a bavlnu v kombinaci s bambusem v látkách Mráz u nás ve Vršovicích.

Tématem letošních Vánoc jsou u nás vločky, takže jsem udělala i takové polštářky. Tyhle dva DIY polštáře jsou s nažehlovacími vločkami z plotru Cameo Silhouette. Chystám se dělat ještě výšivku, také s vločkou na světlou látku.

Prácovala jsem v programu Silhouette, upravila a vyřezala pár jednoduchých vloček.



Jedná se o speciální fólii na nažehlování. Vločky jsem postupně přenášela na látku.



A zažehlovala jsem.


Vznikl jeden světlý s tmavými vločkami a druhý tmavý se světlými. Dokážu si představit, že si takhle vyřežete jen šablonu pro nanášení barvy, jako jsem to udělala například tady s nápisem láska. Je možné taky namísto plotru použít i nějakou malou děrovačku.

My jsme dnes s klukama zkusili novou cestovatelskou hru, kterou jsme včera dostali jako předčasný dárek od Ježíška. Jsou to vlastně 4 hry v jednom a kluky dost zaujala. Světadíly, státy a města je baví poznávat. Je to klasiká desková hra s figurkami se 4 různými hracími poli - se souboji s bandity a piráty.



Jste zvědaví, kdo vyhrál v soutěži voňavé dárky? Je to Olga Kracmarova - gratuluju :) Losoval Mariánek, Kristi asistoval a dohlížel.



Jak trávíte sobotu vy? A taky vyrábíte dárky? Prozraďte mi jaké...







8 komentářů on "DIY polštáře s vločkami a vyhlášení vítěze GiveAway"
  1. Tak to je paráda:-)Jemné a romantické...

    OdpovědětVymazat
  2. Ty polštáře jsou krásné! Sobotu jsem strávila na zahradě rozhrábáváním krtinců a zaděláváním propadů kompostem a pak jsem si sedla na molo naší terasy a koukala na krásný západ slunce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, sobotní západ slunce stál za to :) A všimla si toho asi spousta lidí, protože takovou záplavu výhledů/krajin s nebem na IG a FB jsem už dlouho nezažila. Mějte krásný týden, Iva :)

      Vymazat
  3. Ivi, polštářky máš opravdu moc povedené! A ten plotr vypadá jako fajn věcička :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky moc. Zkouším, co to jde :) Krásné dny, Iva

      Vymazat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *