DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

3. prosince 2016

Prosincové akce v Praze

Jako každý měsíc, i tentokrát vám něco doporučím. Je toho fakt hodně, na spoustu akcí je vstup zdarma nebo za pár korun, takže ani nemusíte být známá blogerka, které zvou na workshopy skoro každý den.

Hned zítra, tedy 4. prosince jsou v Holešovické tržnici Mlékovky a výroba vánočních ozdob. Děti vítány. :)




Jestli to máte blízko do Klánovic, stavte se zítra taky na jejich vánoční jarmark - můžete očekávat krásné vyrobené dárky i akce pro rodiny na místě. Na obrázku šperky od KUBU design.

Pro všechny Ústečáky - zajděte zítra do knihovny, kde pro vás připravili vánoční dílny - enkaustika, cínování, výroba šperků, zdobení perníčků, vánoční přání, malování na kameny, drátkování.

7. prosince se bude malovat na porcelán - v Mamas&tapas - ráda bych stihla, protože to zní rozhodně lákavě. Cena 350 je pravda celkem vysoká, ale zato si odnesete něco originálního a třeba to bude i dárek k Vánocům. Děti opět vítány.



Kdybyste měli choutky na marketingovou akci, tak #holkyzmarketingu pořádají konferenci s přednáškami. 8. prosince na Rohanském nábřeží - potkáme se tam?

A taky je tu ještě jedna pozvánka pro Ústečáky. Známé Střekovské matky pořádají 18. prosince Adventní market v Činoheráku. Nejen věci na prodej ale taky workshopy pro děti a podobně.



Akce v DIY Praha mě zaujaly hned dvě - výroba vánočních ozdob a taky dárky pro muže - vytvoříte výrobky z paracordu nebo originální potisky na triko. Obě v půlce prosince.

Máte nějaké tipy vy? Napište je pro ostatní. Klidně i z celé ČR.

Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *