DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

18. prosince 2016

3 x vyrobené dárky s duší - co jsem koupila od kreativních žen

Nejsem úplně flerovský typ, nerada se sáhodlouze přehrabuju, ani na to nemám moc času. Spíš si tak nechávám náhodně přihrát, co mi nabídnou přátelé, Facebook nebo Instagram. Pod stromkem se tak letos objeví pár dárků. Nakoupila jsem je od 3 žen, co mám ráda a jejich práce mi je příjemná.


Popravdě mě ani letos tolik nezaujal Festival Mini nebo jemu podobné markety. Na můj vkus čím dál víc narváno, snobismus se vznáší ve vzduchu jako mlha, ze který se zjevila Dita P. v pyžamu prodávající nejen noční úbory, ale nově taky brože. Mám radši menší a komornější akce.

TaMarki

Marki zná už podle mě každý, kdo má blog, tvoří, chce tvořit nebo mít hezký domov. Je mi hodně blízká - trochu divoká, nezávislá, kreativní, stylová, nekomerčně laděná a nádherná žena... hlavně svá. Já jsem se s ní seznámila začátkem roku a její blog patří k těm, které navštěvuju pravidelně a určitě ne s pracovními záměry.

Vybrala jsem našemu malýmu Králíčkovi Kristouškovi polštářek s králíkem. Linoryt je krásný sám o sobě, tuhle grafickou techniku miluju, protože vypadá vždycky dokonale.

By Myyna - Markéta Jinochová

Krásná, zcestovalá a něžná jako její ilustrace - to je Markéta. Její blog i tvorbu sleduju pár let, jak si maluje domy ve Španělsku nebo kaktusy v Americe. Nezapadá do škatulek a díky tomu na ni nezapomente.

Od Markéty jsem si koupila litografii, pro mě tajemnou grafickou techniku (zatím). Dílo se jmenuje Můj svět, tak se doufám bude líbit i obdarovanému.


MaEs - Martina Estetka

Martinu osobně neznám, to se musím přiznat. Ale dostal mě její příběh i její dlouhodobý pobyt ve Španělsku (taky po něm toužím). Šije krásné kabelky a doplňky do bytu. Mrkněte na její blog i e-shop.

Já jsem si u ní nechala ušít dva obří pytle - na uskladnění dek, polštářů nebo jiných věcí. To už bude záležet na tom, kdo jeden z nich rozbalí pod stromkem.


Co jste kde k Ježíškovi koupili vy? (jestli to můžete prozradit)




2 komentáře on "3 x vyrobené dárky s duší - co jsem koupila od kreativních žen"
  1. Tak ten zajíček na obrázku je nádherný! Králíky doma na volno máme asi 17let, nově k nám přibyl neplánovaně kocour. Dárky jsem vyráběla především pro přátele - šitý adventní kalendář, věci k stolování, skládací domeček pro panenky, vánoční šité obaly na lahve i na dárky atd. Mám z Aliexpressu spoustu silikonových vánočních razítek, takže papírové věci se tvořily báječně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, tak to je super, že tolik vyrábíte - já letos hlavně výrobu kosmetiky a nějaké malování :) Mějte se krásně, Iva

      Vymazat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *