DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

3. listopadu 2016

PředADVENTNÍ kalendář na blogu TAMARKI

Dneska mám pro vás ještě jednu skvělou zprávu. Nedávno jsem se dozvěděla o jednom úžasném adventním kalendáři, který bude probíhat v průběhu příštích 24 dní na 24 českých blozích. Těšíte se jako já?



Nápad vznikl v hlavě úžasné Marki z blogu TaMarki. Vybrala si své oblíbené blogy.
Každý den napíše o jednom z nich a právě ten den bude na daném blogu odstartovaná nějaká soutěž. Osobně moc na soutěže nejsem, ale na tohle klání se těším, protože cítím v kostech, že ceny budou stát za to. Navíc Marki má neotřelé nápady, nenutí se do slepého sledování trendů, takže si na jejím blogu určitě přijdete na své, když ho prolistujete skrz na skrz.

Takže rozhodně zítra ráno v 9 mrkněte k tamarki, navede vás na první soutěž a představí svůj první oblíbený blog.

O tom mém bude psát 22.11. A tohle krásné datum si zalouží krásnou cenu. Budu ráda, když mi napovíte, co byste chtěli vyhrát. Tady je dotazník, tak mi prosím pomozte.

Kalendář vyvrcholí soutěží o naprosto dokonalé autorské povlečení FLOW. To rozhodně stojí za to, cena je proklatě nízko, když vezmu v úvahu kvalitu materiálu i provedení. Vím, jakou práci s tím Marki měla a dala si opravdu záležet na všem do nejmenšího detailu. Takže kupujte na Vánoce, množství je limitované. Já sama bych ho už dávno měla, kdybychom neměli francouzskou deku.


Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *