DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

27. listopadu 2016

DIY výzva - namalujte se mnou obraz někomu k Vánocům

Možná jste na tom podobně každý rok - plánujete si, jak někomu něco pěkného namalujete/nakreslíte a vždycky to na něčem (na času) zvadne. Pojďte do toho se mnou!! Minimálně vy, co jste se zúčastnili DIY výzvy na začátku roku.


Já jsem si udělala čas naposledy před deseti lety, kdy jsem namalovala obraz našim. Ale letos bych chtěla zvládnout obraz pro svou babičku a dědu. Dědovi je 84, babičce o 10 méně. V létě se mi poštěstilo zase začít.

Předloni jsem jim jen tak už v létě vyfotila jejich dům, pak nechala vytisknout dvě větší fotky a ty jsem zarámovala. Neumíte si ani představit, jakou měl (hlavně) děda radost - celý večer na ty dvě fotky koukal a byl úplně dojatý.

Mám nafoceno už několik desítek fotek konojedského kostela, zámku a vesnice, takže bych se zaměřila na některou z nich.


Tak co, jdete do toho? Jestli ano, napište mi. Jsem schopná vám poradit s výběrem vhodného tématu, podkladového materiálu a když nás bude víc, seženu i nějakého akademika na on-line poradu, případně i na jedno off-line setkání.






6 komentářů on "DIY výzva - namalujte se mnou obraz někomu k Vánocům"
  1. Všechno nejlepší k svátku:-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivčo - díky moc, Tobě samozřejmě také :) A zapojíš se do malování? Krásný den, Iva

      Vymazat
    2. Já kreslím spíš jen své nápady obyčejnou tužkou, nejsem tak zručná jako ty (obrazy z léta jsou vážně neuvěřitelné!!)a zrovna jsem došila velkou vánoční "skřítčici" či "skřítku" s rukou v gypsu a to je asi tak vrchol mého předvánočního kutění :-))). Ale moc všem fandím a těším se, že se budu mít čím kochat! :-)

      Vymazat
    3. Ivčo, to tak vůbec neber :D Jestli máš chuť něco někomu takhle věnovat, pojď do toho. Jsou to dárky ideální právě pro babičky a dědečky/případně rodiče, kteří jsou vždycky dojatí. :) Krásné dny, Iva

      Vymazat
  2. Tak tohle bych nezvladla:-), ale udelala jsem si jeste dva predvanocni povlaky na polstar - tedy si je patricne vymalovala:-), velmi jenoduse, jak jinak v mem pripade. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, to já bych právě nechtěla, aby si někdo myslel, že to nezvládnete :) Naopak - myslím, že to zvládne naprosto každý. Krásné dny, Iva :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *