DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

9. listopadu 2016

Tipy na akce v Praze - listopadové workshopy, přednášky, zábava pro děti

Kam se chystáte v listopadu vy? Já mám na seznamu pár zajímavých akcí, tak se připojte. Tady na blogu najdete jen malý výběr, ale mrkněte do mého profilu na FB, tam mám akcí uloženo mnohem více. Stačí mě přidat do přátel nebo sledovat a budete mít přehled taky.

Lampionový průvod

Kdy a kde? Malešice, 11.11. v 16 hodin (workshop), v 18 hodin průvod

Ještě tenhle pátek mě čeká od 16 hodin workshop vyrábění lampionů na lampionový průvod. Samotný průvod bude v Malešicích na Praze 10 od 18 hodin a se mnou si můžete vyrobit lampion nebo lucernu. Informace tady. Loni dorazilo 300 lidí.



Magazín Lohas - Green beauty market

Kdy a kde? sobota 12.11. na Praze 2, I. P. Pavlova

Jak už jste si možná přečetli, zúčastnila jsem se výzvy magazínu Lohas na téma, co je pro mě toxické. V sobotu bude probíhat Green beauty market, kde si budete moct prohlédnout a koupit čistou přírodní kosmetiku, poslechnout zajímavé přednášky a taky zúčastnit workshopů na téma výroby DIY kosmetiky. Do kalendáře si napište sobotu 12.11. 2016.

Nezapomeňte se přihlásit.


Ženy podnikání v Baby Office

Kdy a kde? Baby office, Praha 4, 16. listopadu od 9 hodin

I tahle akce bude úžasná a těším se na ni, protože pro mě bude znamenat příval inspirace - pro práci, tvorbu i blog. Dopoledne mě čeká výtvarný workshop pro maminky s dětmi - tématem bude podzim a děti budou nejen barvit, čmárat a zkoušet, ale vyrobí si taky s maminkami podzimní svícen.

Ale hlavním tématem budou ženy a jejich podnikání, takže bych asi nejvíc vypíchla, že jsem moc zvědavá na Dominiku Špačkovou, která podporuje (nejen) maminky v jejich podnikání. Ale bude tu spousta dalších inspirativních žen - mrkněte na program.

Na akci si taky budete moct nakoupit - krásné kufříkové domečky představí moje oblíbená Jana Rucká z Pikle z pytle a nezapomeňte nakoupit anglické knížky pro děti od Andrejky Hynes.


Vyrob si recy tašku

Kdy a kde? Na Praze 3, v Mamas&tapas, 10. listopadu

Je další skvělý workshop, na který jsem moc zvědavá, ale zatím mi nevychází čas - tak třeba vám to vyjde. Klidně pak do komentářů poreferujte, jsem moc zvědavá :)



Výroba adventního věnce

Kdy a kde? 22. 11. od 18.30 v Baby Office

Bude v mojí režii a letos půjde o přírodní materiály. Pokud tedy chcete domů něco ryze přírodního a samotným se vám do toho nechce pouštět/nechcete shánět materiál, tak přijďte.

Co budu mít? Jehličnaté chvojí, buxus, stálezelené listy, ořechy, šišky, papírové ozdoby a pod.

Může být inspirací něco takového: zdroj Pinterest.


Workshopy pro dospělé v Galerii hlavního města Prahy

Kdy a kde? 20. listopadu od 15 hodin, Coloredo-mandsfeldský palác, Praha 1

Pod vedením Evy Pejchalové probíhají v GHMP celkem pravidelné dílny pro dospělé. Jsou za super cenu a vždycky jde o nějakou reakci na zajímavou výstavu - tentokrát bude tématem výstava Radka Brousila - černá/bílá, inverzní obraz, fotografie. Určitě si dosyta zaexperimentujete a vybudíte svou kreativitu na maximum. Mrkněte na popis.









Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *