DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

4. října 2019

Vršovice Open – kreativní otevřený ateliér

Ahoj, zvu vás na otevření nového vršovického prostoru a zahájení mých pravidelných úterních dílen Vršovice Open.



Co je Vršovice Open?

Otevřená dílna s workshopy, kde bude otevřeno od rána do večera a vy můžete přijít kdykoli během dne. Pravidelně, nebo nepravidelně. Probudit v sobě tvůrčí múzu, být chvíli off-line, pracovat rukama, přijít sami nebo s dětmi, Každý týden bude nějaké téma, ale pokud bude prostor, určitě je možné se domluvit na individuální práci – přijdete a tvoříte na svém tvůrčím projektu/nápadu. K dispozici budu mít výtvarný materiál a já budu připravená poradit, pomoci.

Kde to je? Ve Vršovicích, konkrétně na Vršovická 39 (na rohu s Minskou).

Moje dílna bude každé úterý, ten den je prostor vyhrazený pro mě. Půjde o sousedský klub, kde bude k dispozici veřejná lednice, lidé tam mohou přijít a vzít si/přinést potraviny, co se nespotřebují, ale třeba si jen sednout na kávu, na pohádku s dětmi, nebo na večerní posezení – ale to je v režii Zuzky Vránové a ještě to chvíli potrvá. 


Program na říjen


8. října

První a zároveň i zahajovací den celého prostoru. Od 11 hodin si přijďte vytvořit podzimní věnec, nebo jinou dekoraci. Pro inspiraci budu mít připravené obrázky, některé věnce už znáte z mého blogu. Pokud chcete přijít a mít jisté, že si věnec vytvoříte, prosím napište se do tabulky – budu vědět, kolik mám nakoupit a připravit materiálu – vždy max. 5 lidí.

Jak jste u mě zvyklí, půjde o ryze přírodní věnec. Na jeho výrobu budeme používat drátek, provázky (tavnou pistoli také přinesu, ale sama už jsem raději bez ní).

Cena 200 Kč (je možné si vytvořit více věnců, jen za další zaplatíte cenu základu)

15. října

Betonovací workshop – šperk, květináč ve tvaru koule nebo radši poličku? Přijďte si něco z toho vyrobit. A opět se nezapomeňte přihlásit. Opět mezi 11 a 19 hodinou.

Z betonu jsem tvořila v těchto článcích: vázy, květináče, koule.

Cena šperky, květináče, polička 250 Kč. Vyzvednutí v úterý během dne o týden později – svoje výrobky si pak můžete nalakovat/nabarvit. 

22. října

Grafika – linoryt, dětská varianta grafiky (pro děti od 3 let) – ideální i pro maminky nebo tatínky s dětmi. Celý den (od 11 do 19) budeme tvořit a tisknout.

Přihlášky prosím do tabulky.

Cena 200 Kč, doporučuji jako aktivitu rodič a dítě (cena pro oba 300 Kč). 

Přijďte, zapojte se. Budu ráda také za šíření pozvánek mezi své známé, které by akce mohla zajímat. 

Moc díky všem za podporu a sdílení. Vznik prostoru finančně podpořil program Komunity jsme MY od Spiralis. 

Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *