DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

25. října 2019

VRŠOVICE OPEN – PŘIJĎTE V LISTOPADU

Mám pro vás další témata a další akce v úterním ateliéru Vršovice Open. Kromě workshopů se dostane také na první mastermind skupinu pro blogery a odstartujeme sérii networkingu na téma Jak buduje značku, ve které se představí zajímavý designér, místní značka nebo podnikatel a podělí se o svůj příběh a tipy, jak budovat značku. Kdy dorazíte?



Ještě toto úterý to budou věnce na téma podzimu a dušiček. Cena za výrobu menšího věnce je 200 Kč.

5. listopadu 
Betonové šperky

11 - 19 hodin Přijďte si vyrobit betonový šperk: náušnice, náhrdelník nebo náramek. Můžete využít nabídku forem, nebo zkusit vytvořit vlastní.
Cena: 250 Kč

19 hodin Mastermind skupina pro psavce, blogery a tvůrce. Pojďte společně nakopnout vlastní projekty, které možná zatím leží v šuplíku, nebo je máte spuštěné, ale potřebují vylepšit. Chcete se zapojit? Ozvěte se mi.


12. listopadu 
Dárky na Vánoce? Vyrobte si je
11 - 19 hodin Během dne se vystřídá několik technik – od macramé peříček, po vázu z betonu, nebo techniku linorytu na autorské dílo, tisk na textil a podobně.
Cena 150 – 300 podle dle techniky


19. listopadu 
Linoryt a grafika pro rodiče s dětmi

11 - 19 hodin Pojďte tvořit a užijte si chvilku společně. Vysvětlím jak nakreslit návrh, přenést ho na lino a jakou technikou bude nejlepší rýt. Dílna je ideální pro rodiče s dětmi od 8 let.
Cena 200 Kč pro jednotlivce, rodič a dítě 300 Kč

19 hodin Jak buduje svou značku – přednáška pro tvůrce, marketéry a podnikatele na téma budování značky. Brzy prozradím prvního hosta. 

26. a 30. listopadu
Adventní věnec 

11 - 19 hodin adventní věnec z přírodních materiálů. Přijďte si vyrobit adventní věnec na stůl nebo na dveře z čistě přírodních materiálů.
250 Kč 

Dorazíte? Budu se těšit na setkání. Přihlašujte se prosím do tabulky. Sledujte Instagram Facebook, pokud chcete být v obraze. A nebo rovnou napište.

Hezký den, Iva



Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *