DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

18. ledna 2015

Výzva 6. a 7. den

Víkendové výzvy jsem pojala trošku náročněji. Podle vašich obrázků mi připadá, že jste se docela rozkreslili a je to znát. I já to cítím. A hlavně mě to baví, což je nejdůležitější.

Jinak vám chci poděkovat a povzbudit vás, protože jste skvělí. I to, že jste kolikrát do výzvy zapojili celou rodinu a trávíte spolu chvíle jinak.

Den 6. - struktura

Dala mi dost zabrat a podle reakcí i některým z vás. Nevěděla jsem, jestli si vybrat dýhu, list, tkaninu... nakonec jsem rozkrojila pomeranč. Použila jsem tužku - střídala jsem různé tvrdosti - na světlejší části HB, na ty tmavší 3 - 5B. A nutností se stalo i ořezávátko.

Přiznám se, že gumu šíleně nerada používám. Jakmile se s ní dotknu papíru, už to navěky vidím a vadí mi to. Takže je pro mě často lepší tam drobnou pokaženou čárku radši nechat. Jak jste na tom vy?

Den 7. - zvíře

Už dlouho sleduju FB stránku Ptáci na zahradě, některé fotky jsou fakt povedené. Jako předlohu jsem si nevybrala nic složitého, červenku ve sněhu. Zkusila jsem několik kreseb.






































Průběžně sledujte naši společnou nástěnku na Pinterestu, už se to na ní začíná hromadit, případně mi napište, ať vás přidám, abyste mohli nahrávat svoje obrázky.

Jaká výzva vám přišla nejtěžší? Byla to dnešní voda nebo jste ji zvládli v pohodě?
Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *