DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

13. června 2019

Recenze: deodoranty Biorythme miluju k sežrání

Voní tak slaďoučce, že byste se do nich s chutí zakousli. Hlavně proto, že jsou skoro celé z kakaového másla. Jak ale fungují?



Hned na začátek musím říct, že deodoranty Biorythme používám už 3 roky, sem tam se někde natřu/nastříkám něčím jiným, ale tohle je zkrátka stálice. Na doma, na cesty a malé balení se vejde i do nejmenší kabelky.

Oblíbila jsem si citronovou meduňku, je sladkokyselá. Voní jako bílá čokoláda s ovocnou náplní. A to mám moc ráda. Pokaždý, když se natřu, je to jako kdybych snědla pár kostiček.

Jak dlouho drží 

Deodorant drží celý den a má hodně příjemnou konzistenci. Není ani příliš tekutý, takže vám ho neulpí velká vrsta, ani tuhý, abyste museli příliš tlačit. Je to tím, že je vyrobený z kakaového másla, které taje až při kontaktu z teplou pokožkou. Když ho použiju ráno, mám do večera vystaráno. V letních dnech si ráda po práci hodím spršku a nanesení zopakuju.

Jak dlouho mi vydrží balení 15 g?

Celé balení mám určitě na 3 měsíce (řekla bych, že mnohem déle). Nejsem úplně systematická a mám rozdělané ještě paralelně balení s vůní Růžová zahrada a střídám je.

Přírodní složení

Co mě ale těší nejvíc, jsou ingredience na jeho výrobu. Jsou 100% přírodní –  kakaové máslo, jedlá soda, škrob, včelí vosk, rostlinné oleje, esenciální oleje. Všechno smíchané v přesně vyváženém poměru.

Deodorant Biorythme je zkrátka vynikající a moc ráda ho doporučuju dál. Stojí za ním usilovná práce Anety Adamčíkové, která do vzniku vlastní kosmetické značky dala maximum. Sleduji její posuny, novinky a taky blog – mrkněte například na článek o silikonech v kosmetice.

Znáte kosmetiku Biorythme nebo byste ji chtěli otestovat? Zapojte se do soutěže na mém Instagramu – o jeden deodorant s vůní levandule a jeden s vůní růží.

Máte rádi přírodní kosmetiku? Vyzkoušejte si ji vyrobit doma – třeba kopřivový balzám na vlasy nebo mou osvědčenou pleťovou vodu s šípkovým a ricinovým olejem

Mějte se krásně, Iva
















4 komentáře on "Recenze: deodoranty Biorythme miluju k sežrání"
  1. Tento deodorant jsem měla v rozmarýnové verzi, byl super, ale rozhodně mi nevydržel celý den, spíš pár hodin...Byl ale velmi příjemný, jen občas dělal neplechu na oblečení.
    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sim, já ho zbožňuju. Jsem s ním spokojená už dlouho. A moc se nepotím, tak možná proto. Krásné dny, Iva

      Vymazat
  2. Já na deodoranty nikdy nebyla moc náročná, stejně mám vždycky pocit, že mi nic nepomáhá a že se potím jako blázen a smrdím tak jako tak. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasti, vyzkoušej. :) Ono to pocení nezabrání, ale pachu rozhodně ano :D Krásné léto, Iva

      Vymazat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *