DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

18. října 2016

Výroba podzimní dekorace: letos jednoduše

Nějak to letí, hrozně rychle. Podzim je takový ten čas, kdy příroda umírá a člověk chtě nechtě bilancuje.



Taky máte strach ze smrti? Někdy. Myslela jsem, že ty moje myšlenky přejdou s narozením dětí, ale
nějak to ty vnitřní geny nepoznaly, že budou mít pokračování...



Šípek a buxus, nic víc jsem na nedělní procházce neposbírala. Přesto stačilo na rychlou podzimní výzdobu - výroba jednoduchá - aspoň do mojí betonové vázy, kterou jsem vyráběla před časem, a jako závěs pod lustr. A komu nestačí, může se inspirovat loňskými věnečky, třeba na ně ještě během října dojde.





Šípek je pro mě každoroční vzpomínka na svatbu, ráno jsem se snažila rychle vyhledat fotky naší svatební výzdoby, ale marně. Snad je někdy najdu, až je nebudu potřebovat. Každopádně jsme ji měli s šípky a bílými divokými růžemi - třeba se inspirujete pro svou podzimní svatbu. Jaké myšlenky a vzpomínky máte na podzim vy?


2 komentáře on "Výroba podzimní dekorace: letos jednoduše"
  1. Šípky jsou krásné, jen u nás ve městě jich zase tolik není. Podzim pro mě byl vždycky nostalgický, mlhy a vůně popadaného tlejícího listí šustící pod nohama, hřbitovy s rozsvícenýma svíčkama, zima a lezavo. To je ta moje česká část a najednou šmik a posledních deset let je pro mě podzim období hýřící barvama, modré nebe a pořád sluníčko, teplo bez letních pařáků, dýně a Halloween a poslední tři roky od narození našeho mini chlapíka je to ještě veselejší. To je ta moje americká část. Hádám, že jsem rozpolcená :-D Podzim je ale krásnej ať nostalgickej nebo kýčovitej :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *