DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

10. dubna 2017

Dubnové akce a workshopy v Praze - kam vyrazit?

Opět tu mám pár tipů na akce v Praze (a nejen tam). Vybrala jsem směs různých událostí a pozvánek na workshopy.



12. dubna 18.00 - 20.00

Hned první akce je jinde - v GASKu - Galerii Středočeského kraje. Pořádají tam hodně zajímavé workshopy pro děti a tenhle je určený pro rodiče: když jdou děti spát. Inspirací budou díla malíře Antonína Slavíčka.



12. dubna 18.00 - 22.00

Workshop módní návrhářky Ľubici Skalské - na téma upcyklace. Slow fashion, recyklace, nenakupování - tak ráda bych šla, ale bohužel nemám hlídání. Zkuste, věřím, že vás to nakopne. Na výběr budete mít několik variant, co vytvořit. Třeba zástěru z pánské košile...


13. dubna 10 - 13 hodin

Na Zelený čtvrtek přijďte na náš workshop s velikonoční tématikou. Vyrobíte si téměř cokoli :) Navíc pomůžete dobré věci, jednomu klukovi nebo holce z dětského domova vyplníme přání. A to za to stojí - a bude záležet právě na rozhodnutí, jestli vás přijde dost nebo ne. Pojďte šířit radost.




14. dubna - celý den

Přijeďte do Úštěka. Ode mě už víte, kde to je - kousek od Konojed. Tohle malé město toho má dost co ukázat, určitě jeho náměstí s kostelem znáte z reklam a filmů. Úštěcké jarmarky jsou hodně známé, velké a krásné. Mrkněte na událost a zajeďte se podívat.

14. dubna - 17. dubna

Ve vinotéce U dvou přátel si vyzkoušíte techniku leptání skla za pomoci vosku. A odnesete si domů svou vlastní originální skleničku.

15. dubna

Zoo Praha... já vím, zoo v sobotu není nejlepší tip. Ale přesto. Kurz fotografování by mohl stát za to - je na celý den pod vedením profíka.

18. dubna 18 - 21 hodin

Taky máte rádi Gustava Klimta? Já rozhodně ano. A chtěli byste se jím inspirovat k vlastnímu malování, jen nevíte jak na to? V Centro Checo Latino en Praga si to zkusíte, hezky krok za krokem.


22. dubna 

by mě lákalo Zemědělské muzeum. Určitě to bude prima den pro celou rodinu.



23. duben 11 - 20 hodin

A o tuhle akci přijdu - celý den workshopů ve Vnitrobloku. Krasopísmo, slowfashion, výroba sešitu, koláže, foto workshop. Napište mi pak, jaké to bylo. :)

27. dubna

mě potkáte na Food stories, protože koho by nebavilo jídlo a zajímavé příběhy :) Představí se několik food projektů, třeba Nemléko nebo Forbidden Taste Pop-up Prague.


Jak se vám můj výběr líbil. Doplnili byste něco? Doporučte. :)


Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *