DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

1. května 2017

Výtvarkou jsme pomáhaly dětem - (a pozvánka na další)

Ahoj, chtěla jsem napsat takové shrnutí, co jsme na Gutovce tvořili, kolik jsme vybrali a jak se to dětem líbilo.



Moc děkuju všem, co přišli, protože počasí nám hned na začátku vůbec nepřálo a takový vichr, slejvák, zima - psa by ven nevyhnal. Ale přesto všechno nám bylo hezky, děti se seznámily, pochutnávaly si na hořkém a horkém čaji i na vajíčkové buchtě, co jsem upekla z vyfouklých vajec :) Speciálně Míša z hrajeme si si zaslouží metál, čeká třetí děťátko a dorazila i s dětmi. Janu z Pikle z pytle jsem už taky v předešlých článcích zmiňovala - zajděte ji pozdravit na Festival mini a pohrát si s nádhernými pokojíčky v kufříku, nebo utkat koberečky. Až z Liberce dorazila Míša - ti si udělali výlet do Prahy a spojili to potom s prohlídkou hraček v centru. Jsem ráda, že jste se účastnili :)

Děkuju taky našim sponzorům a partnerům. Gutovka nám poskytla zázemí, Feedo spoustu dárků pro děti i maminky, Coolnička vstupenky do herny a Gábina z Utukutu nádhernou knihu Mapy, kterou jsme v průběhu vydražili. Za květináče a dekorace vděčíme Zahradnictví Líbeznice.



A co dělaly děti? Malovaly vajíčka - ubrouskovou technikou, posypávaly je barevným pískem, barvily akrylovými fixami.


Míša přinesla pískové omalovánky. Jsou to už předpřipravené sady se šablonkami a malými sáčky s pískem. Překvapilo mě, že to zvládnou i tříleté děti a tvářily se u toho hodně soustředěně :)


V kasičce nám přistálo dohromady 1731 korun a ty podpoří Denisu, slečnu z dětského domova, která potřebuje učebnice do školy - peníze by se měly připsat každým dnem, ale stejně ještě pár korun do 3000, které jsou potřeba, chybí. Tak kdybyste chtěli, přispějte také.


Každý si něco odnesl, ať už výrobek, nebo hračku, krém nebo balzám na rty. Pro inspiraci jsem přinesla svoje kraslice s různými technikami, které se mi za pár let nashromáždily.

Tak co, přijdete příště? Další akci plánujeme na červen a pak ještě v červenci - hlaste se mi, ať vím, že bude zájem :) Opět bude možnost vyrobit a odnést si něco domů, opět se bude soutěžit o dárky od sponzorů. Cílem bude vybrat co nejvíc pro děti a doufám, že nám bude přát počasí :)






Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *