DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

5. února 2015

30DENNÍ VÝZVA 5. DEN - 30DAYS CHALLENGE DAY 5

Je víkend... / It is weekend now...




Takže i to bude dnešní téma:

MOJE VÍKENDOVÉ MÍSTO

Opět nechám prostor vaší fantazii, co to pro vás je. Může to být vaše místo snů, které ještě neexistuje. Nebo kout s knihou doma, na gauči, na lehátku, v přírodě, u babiček, po hotelích, na cestách... Jen by to mělo být místo vašeho odpočinku. Já zrovna na víkendovém místě jsem a kdo čte tenhle blog pravidelně, tak ví, že je to v Konojedech na severu Čech u rodičů a prarodičů.

Sama nevím, jestli je to moje srdeční místo víc Praha nebo právě Konojedy. Kam mě to táhne víc. Asi nemám v životě jen jedno místo. Jak to máte vy?

Hezký víkend, Iva

PS: základní informace o výzvě jsou v tomhle článku. Klidně napište, kdyby něco :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

So it will be the theme today:

MY WEEKEND PLACE

It should be place where you rest. Maybe your weekend place is your bed or you go outside - see nature, visit parents/relatives or on the couch or deckchair. Today I move to my weekend place, so I show it to you. It is in Konojedy (northern part of Czech republic), here you can see some pictures from summer.

I don't know if I like it more than Prague. Prague vs Konojedy - it is like black and white, water and fire... I think I don't have only one place in my life. What do you think?

Have a nice weekend :) Iva


Need more information? Write a question here or read FAQ arcticle about this challenge.
Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *