DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

1. února 2015

30denní výzva 1. den - 30days challenge Day 1

Představte si, že jste ve vězení... Imagine you are in a prison...



Ne, nebudu vás nijak strašit, jen chci, abyste si to svoje místo představili a nakreslili ho právě podle svých vzpomínek, jak je máte hlavě. Tak jako kdybyste byli právě v tom vězení, věděli, že tam strávíte třeba pár desítek let a to svoje místo už nikdy neuvidíte. Nemáte u sebe ani fotku, ani jiný obrázek. Máte pouze svoje vzpomínky. A chcete si je uchovat na kousek papíru, aby vám nezmizely.

Tak to dneska zkuste bez předlohy. Jenom ze svojí hlavy... Nevím, jak vy, ale já budu muset hodně překonat svoje zábrany, protože tohle mi fakt dlouho nejde.

Mějte krásný den a svoje díla sdílejte na svých sociálních sítích s #mojemisto #diyvyzva nebo se připojte k Fb skupině a vložte do prvního alba. Tak co říkáte na první zadání?

Mějte se krásně, Iva

English version


No, I don't want to scare you. I just want to describe the situation. Because today you have to draw your place only with memories. Imagine you are in a prison, you will spend there many years and maybe you will never see your place (house, city, village...) You don't have any picture and you want to save your memories on a piece of paper. Draw them.

Draw what you want to remember or you lose it forever.

Share your masterpiece on FB/IG with #myplace #mojemisto or join a FB group. You can upload it to first album. What do you think about first assignment?

Have a nice day, Iva
2 komentáře on "30denní výzva 1. den - 30days challenge Day 1 "
  1. Ivuš, Ty nám teda hned první den zatápíš, jen co je pravda. Realistický motiv bez předlohy je docela fuška. Tak já jdu zabalit balíčky, šup s nima na poštu a pak se do toho pustím. A Tvoje kresbičky najdeme kde? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki. Já vím, já už nad tím taky tápu několik dní, co dělat. Zjistila jsem, že bez předlohy/jen tak z hlavy jsem marná. Naposledy to probíhalo v pubertě, kdy jsem plodila jednu psycho kresbu za druhou. Teď nulanula nic. Ale tak bude to taková naivní/dětská kresba/malba no, šla jsem do toho bez zábran a bez nutnosti dodržet perspektivu... to jsem ještě ráno zjistila, že se mi tu na blogu smazal hlavní článek o výzvě, vůbec nevím, kam se poděl a jestli se to nebude opakovat.

      Vymazat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *