DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

26. února 2019

Pozvánka na Mamafest

Už podruhé vás zvu na akci zaměřenou zejména na ženy/maminky. Tentorkát jsme se zaměřili hlavně na pod podnikatelky a ty, co o podnikání uvažují. Jestli tedy prodáváte vlastní výrobky, nebo se chystáte podnikat, určitě dorazte.



Pro koho mamafest je?

Řekla bych, že pro všechny, ale už z názvu je jasné, že se zaměřujeme hlavně na maminky. Což ale neznamená, že nemůže přijít kdokoli jiný. (Byla bych moc ráda, kdyby přišly bezdětné, nebo i ženy 50+ a vím z okolí, že se nějaké objeví.)

Mamafest je pro otevřené lidi, co potřebují nakopnout, chybí jim informace, zkušenosti nebo jen inspirace. Už na loňském mamafestu byla atmosféra skvělá, poznala jsem spoustu nových lidí, se kterými se dodnes setkávám a vzájemně se podporujeme. 

Program přednášek vás bude zajímat, pokud jste na startu podnikání, ale i když už máte několik let za sebou. Určitě tu najdou novinky i ti, kdo se chtějí živit například v on-line marketingu. Moc důležité pro mě je otevírat se světu, seznamovat se s novými lidmi, vytvátřet komunitu.

A to nejdůležitější – budete na místě, kde si nepotřebujeme konkurovat, ale pomáháme si. 

Přednášky, konzultace, networking


Připravili jsme pro vás nejen přednášky, ale na místě budou i odborníci z různých oblastí byznysu a marketingu. Určitě se budou hodit i těm z vás, co se hodlají prosadit v on-line marketingu a hledají své klienty.

Přiznám se, že poslední dva týdny jsem měla co dělat, abych si udržela směr a hlavně se na celou akci naladila. Měla jsem pocit, že vůbec nejsem ve sdílecí formě. Zima (a klienti) ze mě vysáli veškerou kreativitu a energii. Přitom to je pro mě naprosto klíčový moment – aby celá akce nevyzněla jako studená konference, která v sobě nemá kousek obyčejné vřelé lidskosti. Abych si s většinou potřásla rukou, vyměnila pár slov a zeptala se na důvod, proč ženy přišly, co dělají a jaký je jejich příběh...

Příběhy

Loni byly příběhy žen na Mamafestu v popředí a ani letos jsme na to nezapomněli. 

Kdo vystoupí na Mamafestu?

Kompletní program si prohlédněte na webu. Přednášky jsou zaměřené na byznys, cenotvorbu, time-management i na témata on-line marketingu – sociálních sítě, copywriting. Připraví si je pro vás:

Těšte se na dvě panelové diskuze:


S konzultanty pak můžete probrat:

svoje nápady na podnikání s Luckou Václavkovou, SEO tipy a triky s Ondrou Andrem z GetFound, UX vašeho e-shopu s Adamem Ježkem z GetFound, fonty a které použít na svém webu s Andreou Grigerovou, jak dělat PPC prozradí Jana Vnoučková, dotazy na téma daně s Lucií Krausovou.

Probereme také možnosti e-shopových řešení, naším partnerem je opět Shoptet. Také se budete moci pobavit se specialisty s firmy Domena.cz na téma domén a hostingu.


Večer se společně seznámíme a popovídáme u vína. V tombole na vás čekají dárky od partnerů například Invia, ScutumWear nebo Biorytme.


Cílem Mamafestu není jen nabírání zkušeností, ale i samotné propojení a seznámení s dalšími lidmi, kteří také podnikají. Podívejte se na stránky, přidejte se k události na Facebooku a zajistěte si svoje místo. :)
1 komentář on "Pozvánka na Mamafest"

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *