DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

5. dubna 2020

Vyrobte si jarní věnec na dveře z přírodních materiálů

Letos jsem jarní věnec zvládla už z předstihem, přesto nakonec nevisí na našich dveří, ale darovala jsem ho našim, u kterých v těchto dnech jsme. Pusťte se do jeho výroby, je to snadné a materiál najdete na zdravotní procházce. 


Často mi někdo píše zprávu například na téma kočičky a jejich trhání. Trhat je často ani nemusíte, protože právě během března/dubna probíhá ořez stromů kolem silnic a cest, takže stačí jen koukat kolem sebe. Určitě narazíte na hromadu větviček, které vám poslouží. 



Já jsem si pro výrobu vybrala březové větvičky, ale nakombinovala jsem k nim i vrbu, pár kočiček, pírek, mechu a skořápek. 

Základ věnce tvoří bříza, kterou jsem jen zlehka dávala dohromady kousky drátu. Chtěla jsem ji udržet "nadivoko" takže nic pravidelného, ani přesně propočítaného. Jakmile mi vyhovoval tvar, začala jsem přichytávat další větvičky, pírka a vše ostatní. Použít můžete opět kousek drátku, rychlejší bude tavná pistole. 

Baví vás věnce? Další inspiraci najdete taky v článku z minulého roku. Na Velikonoce se bude hodit pár tipů na zdobení vajíček

Jak se vám daří a jak snášíte karanténu? 




Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *