DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

29. prosince 2015

Soutěžíte na internetu? Podělte se o názor a vyhrajte knížku.

Máte rádi soutěže nebo vám lezou krkem? Účastníte se jich? Popravdě, mně osobně už trošku přerůstají přes hlavu. Přijde mi, že jsou všude. Zvlášť před Vánoci se s nimi roztrhl pytel. Každopádně i já mám pro vás jednu giveaway - o knihu Jak přežít v kostce.



A možná je to i maličko kvůli tomu, že se starám o FB stránku velkého e-shopu a na přelomu listopadu/prosince jsme měli soutěže každý den, byl to docela maraton. Navíc sleduji i konkurenci a jiné stránky, jak se na nich soutěží. Já se je tedy vždycky snažím dělat tak, aby se projevil skutečný zájem o danou výhru a ta se pak dostala do správných rukou.

Osobně se moc soutěží neúčastním, sem tam na nějakou zareaguju, ale spíš výjimečně a ještě k tomu to tutlám, přijdu si trapně a nejradši bych soutěžila třeba pod jiným jménem - což ale moc nedoporučuju, protože pokud máte nějak "podivný" účet, hned můžete být podezřelí, že jich třeba máte víc a cestu k výhře si tím úplně zazdíte.

Přesto nemůžu říct, že bych neměla štěstí a nikdy nevyhrála. Třeba loni na Literárním festivalu od Naučmese jsem vyhrála 1000Kč poukázku na nákup knih v Martinusu - krásně jsem ji využila. A nechci do toho štěstí nijak rýpat, ale můj táta před lety vyhrál auto u jedné čerpací stanice. Fakt :-)

Je určitě lepší se soutěže zúčastnit, zvlášť když o výhru stojíte. 

Knížku Jak přežít v kostce jsem dostala už na začátku prosince přímo od nakladatelství Šulc - Švarc, je úžasně ilustrovaná a obsahuje dětské rady na naše dospělácké problémy. Skvěle se hodí na všechny předvánoční, novoroční, premenstruační, menstruační, vztahové, těhotenské, ... (doplňte, co chcete)..., poporodní a jiné splíny.





















O obrázky v knížce se postarala ilustrátorka Petruccya, na níž jsem narazila už několikrát. Její malby jsou charakteristické pestrými barvami, je z nich cítit optimizmus. Text "psaly" samy děti, jejich bezprostřední odpovědi nejen srší vtipem, ale taky jsou pořádně ulítlé. A trošku toho jiného pohledu na problém nám občas chybí.

Jinak jsem si zkusila aplikovat něco podobného na svoje dva kluky (2 a 4 roky). Jen tak.
Zeptala jsem se, co je rodina.
Mariánek: "Když jsme všichni... spolu." (Odpověď mladšího zněla stejně, starší brácha ho ovlivnil.)
Na otázku, co je láska.
Mladší řekl: "Ty."


Chcete ji? Tak mi napište svůj názor na soutěžení. Vyhráli jste někdy něco? Pochlubte se ;-)

Jeden/jedna z vás ji za týden získá. Vítěze vyberu 5. ledna 2016.


16 komentářů on "Soutěžíte na internetu? Podělte se o názor a vyhrajte knížku."
  1. Do soutěží se přihlašuji málo, protože nerada podporuji ten trik, kdy autoři blogů pořádají soutěže s podmínkami "staň se pravidelným čtenářem" a vlastně jim vůbec nejde o to, že obdarují své čtenáře, ale o to, aby nějakým způsobem nabrali čtenáře, kteří se třeba na blog ani nevrátí. Takže všechny soutěže, kterých jsem se zúčastnila, se dají spočítat na jedné ruce :) A když nad tím tak přemýšlím, tak se soutěžemi se setkáváme podstatě pořád, a nemusí to být na blogu. Třeba týden před Vánoci jsem měla počíháno na jednu naučnou knihu pro bratra, v obchodě byl poslední kus a paní přede mnou mi ji normálně a nekompromisně vyfoukla... Holt jsem byla poražená a víte co? Vůbec mi to nevadí! :D Bratrovi jsem koupila jinou, která mu udělala také obrovskou radost :)
    Baauu
    www.baauu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, také nechci nikoho nutit, aby mě sledoval jen kvůli soutěžím. Zkrátka buď někdo chce nebo ne :-) Připadala bych s blbě. Mějte se moc krásně a hodně štěstí/lásky/inspirace v novém roce :-) Iva

      Vymazat
  2. Soutěžím ráda, ale vadí mi nucené sdílení na sociálních sítích, přece nebudu cpát lidem, co mi prokazují laskavost a sledují mne nějaké nevyžádané reklamy na soutěže. A další děs je nucené chválení hnusných a neoriginálních blogů, které autorky stejně píší jen pro pumpování ega a kosmetiku na recenze. Jednou jsem za vytvořený obraz (i s rámem) vyhrála kolo a výtvarné potřeby, na blogových soutěžích asi tři balíčky kosmetiky a jeden handmade. Knihu jsem ještě nevyhrála, ale sama si je pravidelně obstarávám. Tuhle už mám ve wishlistu, ale zatím jsem ji moc usilovně nesháněla, je nově vydaná, takže z pultů moc rychle nezmizí (snad). philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jano, nucené sdílení je fakt to nejhorší. A ten obraz bych ráda viděla, výtvarných soutěží jsem se také parkrát (a moc ráda) účastnila. Krásný a úspěšný rok, Iva :-)

      Vymazat
  3. Nikdy jsem nic moc nevyhrála, proto mě ani soutěžení nebavilo. Přeci jen, potřebuju realistické vyhlídky. :)) Proto i nesnáším soutěže typu sportka, nebo cokoli, kde je soutěž o masách a masových reakcích. Ale kde vidím špetku realismu, tam se občas i zasnažím. :D Naposledy jsem vyhrála vstupenky na Designblok 2015 a z toho jsem měla vážně fest radost, stejně jako bych měla z této milé knihy, ze které bych určitě čerpala dál i na svůj blog - k radosti více lidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, mluvíš mi z duše - sportka je šílená:-) Také jsem vyhrála lístky na Designblok, ale loni. Měj se moc krásně, přeju Ti spoustu úžasných zážitků v novém roce, Iva

      Vymazat
  4. Do soutezi se prihlasuji jen tehdy stojim-li o cenu nebo pokud si myslim ze by ji nekdo z mych blizkych ocenil. Kdyz jsem byla mala tak jsem v nakem casopisu vyhrala malirskou zasteru. Pamatuju si tu radost. Par mesicu zpatky jsem vyhrala Mp3. A jinak zastava ten nazor ze proc to neskusit prece jen tim jeste nikdo nic nestratil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, máš pravdu, že za zkoušku nikdo nic nedá :-) A všichni rádi něco vyhráváme :-) Přeji krásný nový rok, plný lásky a štěstí, Iva

      Vymazat
  5. Podle mne jsou hezke souteze a strasne souteze:) Hezke je treba vyhrat auto za to, ze ten tatinek byl benzince verny a pravidelne tam utracel penize, nebo treba kdyz jsem jako nactileta vyhrala v radiu svuj prvni mobil a mela u toho uplny zachvat stesti, az jsem ani nemohla dychat:) Treba takova poukazka na knizky nebo celorocni predplatne uklidu nebo pugetu... Nebo treba ajurvedska masaz... To vse by mi udelalo mnohem vetsi radost, nez obligatni tablety a pod. Naprosto nechapu souteze typu dej like, share, okomentuj, followuj sponzora, jeho tetu a sestrenici a nezapomen na GFC, IG a alespon 4 tweety o soutezi... a muzes vyhrat uzasne mydlo, ktere jsem letos dostala od kamaradky k vanocim, ale fakt mi nevoni, tak jsem chtela udelat radost nekomu z vas (true story!). Proste si myslim, ze soutez by mela byt lakava a nikdy ne vlezla, trapne lacina nebo vyderacska.

    Mimochodem rada s hrebinkem je skvela, hned jsem si ji musela zapsat, az me navstivi splin, budu ready:) Pripomnelo mi to radu se zatloukavackou v Naivni. Super od Erlenda Loe, cetlas?

    mravcova.michala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, moc děkuju za komentář :-) Knihu jsem nečetla, ale hned jsem si ji vyhledala a vypadá dobře. Masáž bych také brala. Měj se báječně, ať se ti v novém roce splní všechna přání, Iva

      Vymazat
    2. Dekuju! Na tu knizku urcite koukni, ma strasne krasny seversky humor a nahlizi na takovou tu tezkou existencialni krizi s dokonalou laskavosti. Opravdu stoji zato - ja jsem ji prave po precteni koupila v sesti kusech a rozdala... A k dalsim narozkam dostala od sestry prave tu zatloukacku:)

      Vymazat
    3. Míšo, komentáře jsem čekala do 5. ledna a Tvůj je 5., proto jsem jej vybrala jako vítězný. Prosím, napiš mi na e-mail ivabaltaretu@gmail.com svou adresu, případně se můžeme potkat někde v Praze. Měj se krásně, Iva :-)

      Vymazat
  6. soutezim moc rada, teda pokud na to ma clovek cas, samozrejme ze soutezim jen tam, kde me ceny lakaji, ale spise me lakaji skrz to, ze se jedna o blg ktery ctu nebo o IG ci FB ucet, ktery rada sleduji, takze proc pak nezkusit stesti? Ale nejsice ocenuji souteze pro deti, pracuji jako aupair a kdyz se mi jednou podarilo vyhrat a byla to zrovna autodraha, maly mel tak velkou radost, ze je to k nezaplacsni, clovek si sampon nebo krem na ruce muze vzycky ale detsky usmev je k nezaplaceni
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elizabeth, díky za komentář :-) Děti mají fakt upřímnou radost vždycky. A kde pracuješ jako au pair, jestli se mohu zeptat? Krásný den, Iva :-)

      Vymazat
  7. Keď som bola mladšia tak som sa do pár súťaží na blogoch zapojila. Teraz som však asi rok žiadnu neabsolvovala. Možno som príliš lenivá ? Neviem. Alebo má ceny už až tak na tých blogoch nelákajú. Nehovoriac o tom, že väčšina blogeriek to robí len kvôli tomu aby ich niekde sledovali.
    Ak je to však súťaž, ako je napríklad Oto, kde je tá súťaž len ako taký bonus tak to je ešte v pohode. Inak sa do súťaží zapájam fakt len výnimočne.
    Email: kikalovehanka@gmail.com
    Prajem ti ešte príjemný deň.
    Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *