DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

30. června 2018

LETNÍ DIY - ZVU VÁS NA SVOJE WORKSHOPY

Mám druhý týden v červenci trochu času a taky bych od září chtěla začít s otevřenou dílnou pro kreativce, co doma nemají prostor, nebo jako já potřebují kolem sebe spřízněné duše. A abych si ověřila, že vůbec bude zájem, co mi chybí, nebo jaké budete mít požadavky - připravila jsem tři workshopy, budou jen pro 2 - 4 lidi, nic velkého, cena jen za náklady na materiál. Jaké budou?





Letní šperky - vzpomínka na moře

Taky si jako já pravidelně vozíte malé ulity, škebličky a říkáte si, že doma z nich určitě něco vytvoříte? Ale pak vám leží v krabičce a nic. Vezměte je s sebou a něco s nimi vymyslíme. Já se chystám jen na jednoduchý přívěšek, ale kdoví. Kamča mi zapůjčí malinkou vrtačku, komponenty nakoupím podle konkrétních požadavků.

Cena podle materiálu bude kolem 100 Kč. Termín úterý 10. července od 18 hodin ve Vršovicích.



Linoryt - město Praha - obsazeno

Pojďte společně vytvořit mapu Prahy. Nějaké podklady už mám, sami si ji dotvoříte razítky jednotlivých památek, nebo čím budete chtít. Super dárek pro lidi, které navštívíte během letních prázdnin.

Cena podle materiálu a barev: 50 - 100 Kč. Termín středa 11. července od 18 hodin ve Vršovicích.



Betonování - obsazeno

Pojďme spolu vyrobit vázu nebo květináč. Můžeme zkusit také experimentovat s barvami, kamínky, nebo i mušlemi od moře. Přineste si jen nádoby na vylití - obyčejné umělohmotné kelímky, láhve, květináče, nebo i na drobné šperky. Mám i speciální beton na drobné předměty.

Cena: 50 Kč. Termín čtvrtek 12. července od 18 hodin ve Vršovicích.

Jak se přihlásit? Napište mi na ivabaltaretu@gmail.com. Workshopy budou u mě doma, proto je počet lidí značně omezený, o to víc bude prostor na bavení.







2 komentáře on "LETNÍ DIY - ZVU VÁS NA SVOJE WORKSHOPY"
  1. Mrzí mě, že jsem propásla ten beton, ale věřím, že ještě někdy bude šance :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *