DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

11. ledna 2016

Začátek 30denní výzvy - poslední rekapitulace

Moc mě potěšil tak velký zájem - a nebudeme samé ženy, připojil se jeden muž. :-)

Tykáme si?

Prosím, tykejte mi. Jen pokud byste chtěli vykat, vykejte, budu opětovat. :-) A komunikujte, je to pro mě signál, že je někdo na druhé straně.

Jak to bude probíhat?

Každý den vám přijde mailem zadání - ráno. Budu se snažit také něco napsat každý den i na blog, ale spíš budu vždy rekapitulovat dva dny.

30 dní jsem rozdělila na tři části, prvních 10 dní budou chodit maily spíš na kreslení a rozcvičení, zkrátka základy kreslení, okořeněné maličko odlišným zadáním, tipy a podobně. Dalších 10 dní se zaměříme víc na kreativitu, vymýšlení, návrhy... Poslední část ještě není úplně jasná, rozhodně ale bude otevřená s větším výběrem "toho svého" - třeba za 10 dní uděláte jen jeden velký projekt.

Úkoly budou jednoduché, jde o to, abyste se kreslení věnovali každý den alespoň chvíli.

Co potřebujete?

Pro začátek bude stačit rozhodně jen tužka, tuš, perko, papír (čtvrtka, velký baličák)... hodí se i pastelky. Pro někoho možná anilinky, akvarelky.

Kde všude?

Zadání budete mít v mailech, další informace získáte i na Facebooku a tady na blogu. Inspiraci budu přidávat i na Pinterest, kde se od zítřka otevře nástěnka, k níž se budete moci připojit - stačí si o to napsat, na Pinterestu to tak funguje.

Co se mi povede/nepovede si prohlédnete i na mém Instagramu. Podělte se i o svoje díla, stačí k nim přidat hashtag #diyvýzva.

Zvládnete to?

Ano, rozhodně. :-) Jen to nesmíte vzdát.
Be First to Post Comment !
Okomentovat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *