DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

3. listopadu 2017

DIY VÝZVA pro kreativní blogery o Novou biokuchařku od Hanky Zemanové

Ahoj, ani jsem nečekala takový zájem o výzvu. :) Ale na jednu stranu je to přirozené, protože v době chladných sociálních médiích, které se už dostaly jen na úroveň lajkování, se toužíme socializovat, přátelit a reálně spolu komunikovat. A doufám, že výzva tomu pomůže, abychom se seznámili a vzájemně propojili :) O co půjde?



Jestli máte na svém blogu aspoň občas článek na téma DIY, určitě letos plánujete nějaký DIY dárek. Možná už ho máte vymyšlený, možná už dokonce skoro publikovaný.

Zapojte se do DIY výzvy - stačí opravdu jen publikovat jeden článek (nebo i víc) a inspirovat ostatní na výrobu nějakého dárku pro své blízké. Věřím, že se jich sejde pěkná řádka. Ty moje jsou v sekci DIY dárky. :)

Čas máte až do 7. prosince, svoje články nemusíte nijak označovat, ani posílat, ale odkaz dejte sem dolů pod tenhle článek do komentáře, aby se k vám další lidi dostali. Takže si pospěšte :)

Mám pro jednoho z vás dárek

A to knížku od nakladatelství Smartpress. Je to Nová biokuchařka od Hanky Zemanové. Určitě se někomu z vás bude hodit pod stromeček. Já jsem už podle ní vařila několikrát. Tady je o ní článek. Výherce nevyberu já, na to se necítím, vyberete si ho vy sami na konci.

Až budete článek publikovat, můžete na tuhle výzvu upozornit, třeba se zapojí ještě další blogeři. Věřím, že se pak i někde osobně potkáme při nějakém kreativním workshopu, pokud budete mít zájem.

Těším se, Iva


16 komentářů on "DIY VÝZVA pro kreativní blogery o Novou biokuchařku od Hanky Zemanové"
  1. Tak já přidám svou DIY výzvu, kterou jsem již publikovala. Ale myslím, že se aktuálně hodí - například jako dárek pro kamarádky!
    DIY peelingové tablety

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, tak děkuju. :) Klidně můžete i přidat další tipy. Krásný den, Iva

      Vymazat
  2. Dovolim si pripojit clanek, ktery jsem publikovala pred dvema tydny, je to takova drobnost, ale podle me velice prakticka, takze treba jako pozornost pod stromecek pro kamaradku proc ne... ;-) http://maickosti.blogspot.cz/2017/10/diy-odnimatelna-ouska-na-rucniky.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju :) Je to skvělý tip. Zvládne to každý. Myslím, že třeba spolu s malým ručníkem je to báječný dárek do 200. :) Krásný den, Iva

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj všem, taky se připojuji se svojí troškou do mlýna :-) Vím, že jich pár na internetu poletuje, ale sepsala jsem recept, zkušenosti a vychytávky na domácí výrobu šumivých bomb do koupele. Je osvědčený i na mých kurzech. A tady je: http://www.sikovnamama.cz/2017/11/sumis-sumim-sumime.html. Mějte se krásně a přeji hodně inspirace při výrobě DIY dárků, Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andreo, to je super tip. Já je už zkoušela a vyšuměly mi :) Tak zkusím tyhle. Iva

      Vymazat
  5. Ráda bych se této výzvy zapojila mým článkem na výrobu malých, voňavých mýdel... :-)

    Mýdlové "bonbóny" - DIY dárek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamčo, díky moc za tip. Voňavá mýdla jsou určite super dárek pro každýho :)

      Vymazat
  6. Ahoj, přidávám svůj návod na vánoční ozdobu. Výroba určitě bude bavit i děti. :) Z DIY dárků bych letos ještě ráda udělala nějaká menší alba s fotkami dětí pro babičky.
    https://byadlina.blogspot.cz/2017/11/vanocni-ozdobachrastitko.html

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Ivi, my zkusily s kamarádkami kokedamy, myslím, že by to byl i pěkný dárek k Vánocům. Tak snad některá přežije až do konce prosince :)) Měj se krásně!
    https://gathermoments.blogspot.cz/2017/11/jak-jsme-vyrabeli-kokedamy-diy-navod.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, věřím, že ano. I když to není žádná sranda, ani to není bezúdržbové. Já jsem dělala předloni, přežila jedna ze tří. :) Krásný den, Iva

      Vymazat
  8. Ahoj Ivi, jak tak koukám, tak jsem měla stejný nápad s Evi :) Nicméně tady je můj příspěvek ke kokedamám: http://pihovata.cz/diy-kokedama/

    Měj se krásně, Martina

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Ivo (a všichni ostatní), konečně se přidávám se svou troškou do mlýna. Všechny tři DIY články jsou online :-):

    http://wish-hope-life.cz/diy-mix-skoricove-palacinky-cokoladou/
    http://wish-hope-life.cz/diy-mix-kovbojske-susenky/
    http://wish-hope-life.cz/diy-mix-italskou-horkou-cokoladu/

    Zároveň si myslím, že fajn DIY dárek by byl i knihomolský hrnek (http://wish-hope-life.cz/diy-knihomolsky-hrnecek/) nebo taška s potiskem (http://wish-hope-life.cz/diy-potiskni-si-tasku/).
    Hodně zdaru při vytváření a díky i za ostatní tipy ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, díky moc za super tipy. Všechno to vypadá dokonale. Krásné dny, Iva :)

      Vymazat
  10. Jo, tak to jsem prosvihla, pritom jsem se na to chystala:-). Neva, melo to tak byt. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *