DIY blog s návody, výtvarnými tipy a cestami za inspirací

18. ledna 2016

7 nejen kreativních kurzů, které mám letos v plánu

Loni jsem se hodně zabývala online marketingem a vymetala různá školení, workshopy, přednášky... Rok 2016 bude víc tvořivý.

Letos chci investovat do několika kurzů, od kterých očekávám nejen novou inspiraci.

1. Interiérový kurz designu od SOFFA

Pořád uniká, protože je stále vyprodaný. Ale já si počkám! A nabízí i jiné kurzy. Četla jsem zatím jen skvělé recenze.



2. Šití u Beruzzky

Už jsem Beruzzky byla a odnesla jsem si triko a šaty. Její kurzy jsou skvělé hlavně v tom, že jsou pro dvě účastnice - jedné se chvíli věnuje, druhá šije a pak zase naopak. Úžasný. Já si tam udělám novou podšívku na kabát a upgraduju svoje malé černé.

3. Umění slov

U Michelle Losekoot. Kdo ji nezná, maximálně doporučuju. Nasype vám do hlavy desítky tipů, řekne na co se zaměřit při stavbě příběhů a co funguje. Fakt. Já jsem ho právě absolvovala a otevřel mi v mnoha věcech oči: v příbězích míň klišé a víc skutečného života. Navíc jsem se seznámila s novými lidmi - další bonus.

4. Sítotisk/tisk na látku

Asi před půl rokem jsem objevila Danu Lindenthalovou, která má kurzy sítotisku kousek od Prahy. Sama sice zvládnu tisknout, mám vybavení, ale dílna je dílna. Ani nemám tolik zkušeností, takže jsem zvědavá, co nového se naučím. Potkáme se spolu?

5. Fotorealismus

Fascinuje mě už dlouho. Je to pro mě obrovská výzva a existuje i pár kurzů, při kterých se dozvíte, jak na to. Ale třeba jde jen o to trénovat kreslení...

6. Jak se živit rukama na internetu

Na kurzu u Lucie Kraus chci hledat hlavně inspiraci. Možná se bude hodit spoustě z vás, kteří o prodeji na internetu uvažujete. Dozvíte se na něm všechno: od nápadů, kde prodávat, jak prodávat, na co nezapomenout z hlediska legislativy. A navíc se dáte dohromady se stejně laděnými lidmi. :-)

7. Jak si všechno zorganizovat

Potřebuju si líp plánovat - jak skloubit svou práci, rodinu, koníčky. Jestli někdo víte o něčem zajímavém, poraďte.

Kam se chystáte vy? Nebo se na některém kurzu uvidíme?



8 komentářů on "7 nejen kreativních kurzů, které mám letos v plánu"
  1. Já osobně bych letos chtěla absolvovat kurz první pomoci, poté nějaké knižní a tvůrčí :)
    liscidoupeknih.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý výběr Ivo. Na umění slov jsem už byla přihlášená, ale nakonec mě víc zaujalo Tvůrčí psaní 2.0. Na osobní organizaci mě napadly kurzy Dana Gamrota. Jak se živit rukama na internetu mě taky připadá hodně zajímavý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, jak dopadl kurz u Dana? Asi do toho také půjdu, už kvůli tomu mému chaosu. :-) iva

      Vymazat
  3. Mě vždycky lákal ten kurz šití, ale skončila jsem u toho, že máme doma rozbitou mašinu, a že by to nemělo smysl. Ale teď, když jsem na Vánoce dostala novou, by to konečně mohlo mít smysl :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, bohužel o Brněnských kurzech nevím, každopádně je určitě zezačátku dobré, abys měla po ruce někoho zkušeného, komu to všechno jde jako po másle a vlastně tobě to v tu chvíli jde taky jako po másle, naprostá pohodička a říkáš si super, už se těším až to vyzkouším doma. A doma se ti zasekne nit, stroj, zadrhne se to... nervy na pochodu, konec a vracím se zase k šití polštářů. Měj se krásně, iva

      Vymazat

Děkuji za komentáře. Pokud jej vyhodnotím jako spam, ohodnotím patřičně také stránku, na níž odkazujete.

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *